Nije tačno da samo devojke imaju problem prilikom izbora garderobe za najluđu noć, muškarci takođe žele da budu prikladno obučeni u skladu sa ambijentom ali i sa svojom lepšom polovinam,  ponekad imaju problema oko izbora.
Ako ste odlučili gde ćete provesti ”najluđu noć” onda je sada pravo vreme da odlučite šta ćete obući i da krenete u potragu za vašom magičnom odevnom kombinacijom.
Gde ćete provesti ”najluđu noć”? Od ovoga zavisi u kom ćete pravcu razmišljati kada je u pitanju izbor garderobe.

Možda ste odlučili da novu godinu  dočekate u nekom hotelu ili restoranu, pa bi ste se i vi trebali obući tako. Sako, košulja, pantalone i cipele su skoro pa obavezan dress code. Ukoliko je tako određeno  ili vi to baš želite, možete staviti i kravatu

Ukoliko dočekujete novu godinu u nekoj diskoteci ili klubu: Umesto svečanih pantalona možete obući neke lepe farmerke a sako zameniti sa nekom šmekerskom jaknom.  Košulja je preporučljiva, jer se vrlo lako može kombinovati sa vunenim prslukom ili džemperom .

Ukoliko je u pitanju privatna žurka: Ovakav  doček je obično opuštenog  tipa  pa vam ne trebaju nikakvi posebni saveti kako da se obučete već jednostavno budite ono što jeste i obucite se onako kao i što se inače oblačite kada idete kod te osobe, a da vam pritom bude prijatno u toj odeći i da se osećate opušteno.

Doček Nove godine na trgu i na ulici: Ako se odlučite da Novu godinu dočekate na ulicama grada, to ne znači da za ovu priliku ne trebate da se obučete lepo, već samo da vodite računa o tome da vam bude toplo u toj odeći koju izaberete, obavezno se obucite toplo jer ćete nekoliko sati provesti napolju na jao niskoj temperaturi. Naš predlog vam je neki lep duži kaput crne ili sive boje, beli šal, lepe farmerke i dublje patike.

Comments are closed.

Poslednji postovi

Poslednji komentari

Kategorije

Arhiva

NovaGod Group

Tags

Prijatelji sajta